onsdag den 28. oktober 2009

Billig ferie på Bornholm

Hvis du gerne vil på en billig ferie og stadigvæk gerne vil opleve lidt så vil jeg anbefale dig at tage en tur til Bornholm.

Man kan bo billigt på diverse vandrehjem og der er jo massere af seværdigheder på Bornholm.

Ferie i nordtyskland

Hvis du gerne vil på en ferie i nordtyskland er der 2 steder som man fra Danmark rimeligt hurtigt kan køre til.

Det ene sted er Hamborg og det andet sted er Berlin. Det er 2 meget store byer og der er helt sikkert noget for enhver smag.

mandag den 26. oktober 2009

Ferie Sydengland

Hvis du gerne vil på ferie i sydenglang og gerne vil have det til en rigtig god pris og samtidig gerne lære og opleve lidt mere af den rigtige engelske stil, så kig her.

Jeg har nemlig fundet et sted hvor man kan leje privats boliger til at holde ferie i. Så bliver det vist ikke meget mere engelsk :-)

Ferie Sydengland

søndag den 25. oktober 2009

Rejser til rom 2009

Hvis du snart skal eller ønske at tage en tur til Rom, så synes jeg du skal kigge her.

Jeg har nemlig fundet en smaddergod hjemmeside, der fortæller om seværdigheder mm. i Rom som jeg synes virker meget brugbar.

Rejser til rom 2009

Billig rejser til Rom

Hvis du godt kunne tænke dig at komme til Rom, hvad enten det er med bil, bus eller fly, så har jeg ihvertfald nogle gode råd til dig.

Det vigtigste er jo selvfølgelig at gøre op med sig selv hvilken slags ferie der skal være tale om - weekend - 3 uger - afslapning - oplevelse mm.

Alt koster jo selvfølgelig også penge og alt efter hvad du ønsker med din tur har jeg her fundet en guide du måske kan bruge.

Billig rejser til Rom.

Kør selv ferie i Italien

Hvis i står og skal afsted til Italien på bilferie eller bare overvejer dette indenfor det næste år tid, så synes jeg i skal kigge her. Jeg har nemlig flere gange været afsted på bilferie i Italien og har derfor været flere forskellige steder.

Jeg har fundet en god side hvor I kan se lidt om de kendte steder man kan kører til i Italien.

Kør selv ferie i Italien

torsdag den 22. oktober 2009

Kør selv camping Italien

Hvis du skal på camping i Italien så synes jeg du skal kigger her. Jeg har nemlig fundet en super god hjemmeside, som har en masse links der omhandler camping i Italien.

Her er både rejser der er billige, rejser hvor du må have hund med mm.

Kør selv camping Italien

onsdag den 21. oktober 2009

Restpladser Charterrejser

Hvis du leder efter en billig charterrejse til et sted i europa og ønsker at rejse indenfor nogle få uger, så har jeg fundet noget du kan bruge er jeg næsten helt sikker på.

Jeg har nemlig fundet en side, hvor jeg synes søgningen er let og overskuelig. Jeg har ihvertfald ikke kunne finde det bedre andetsteds.

Restpladser Charterrejser

tirsdag den 20. oktober 2009

Charterrejser 2010

Hvis du netop nu går og overvejer om du skal på charterrejse i 2010 har jeg fundet den helt perfekte løsning til en sådan rejse. Du bestemmer selv hvor du skal hen selvfølgelig da, men du skal selv stykke det hele sammen og rejse fra Hamborg. Så får du den mega billigt i forhold til hvis du bestille en standard dansk charterrejse.

Charterrejse 2010

mandag den 19. oktober 2009

Charterrejser 2009

Hvis du er ude efter en god charterrejse til de kendte feriesteder primært i europa til en billig penge, har jeg fundet en super god hjemmeside de kan bruges til sammenligning af priser. Du vil derfor kunne finde de rejsemål og derefter det billigste sted hvor du kan købe den pågældende rejse.

Husk dog på at det billigste ikke altid er det bedste.

Charterrejser 2009

søndag den 18. oktober 2009

Thinggaard Busrejser

Hej. Leder du efter et godt rejseselskab med super mange destinationer til vinterferien og som bare har service helt i top. Ja så kan jeg meget varmt anbefale thinggaard busrejser.

Vi har ihvertfald rejst med dem flere gange og der har aldrig været problemer. Vi har faktisk været mere end tilfredse hver gang.

Thinggaard Busrejser

lørdag den 17. oktober 2009

Rejser Berlin bus

Hej. Overvejer du at skulle en tur til Berlin, så vil jeg kraftigt anbefale dig at du/I tager afsted med bus. Berlin har nemlig et hav en ensrettet gader, så det er virkeligt mere end almindelig svært at komme rundt. Samtidigt er det jo en mega stor by.

Hvis du alligevel ønsker selv at køre skal nu være opmærksom på den nye miljølov som er trådt i kraft i Tyskland.

Læs mere om den nye miljøafgift i Tyskland her

Busrejser til bornholm

Hej. Ønsker i at komme på en bustur til bornholm eller ønsker i blot at vide noget om mange af de seværdigheder som man kan se på bornholm, så vil jeg foreslå at i kigger her.

Jeg har nemlig kigget lidt rundt på nettet efter dette emne og har fundet en meget egnet side som fortæller en masse om bornholm.

Klik på linket hvis du vil se mere

Busrejser til bornholm

torsdag den 15. oktober 2009

65 rejser bus

Hej. Hvis du ønsker at vide lidt mere omkring 65 rejser (specielt busrejser) så se her. Jeg har nemlig en masse oplevelser med 65 rejser.

Først og fremmest kan jeg kun sige at de har nogle gode ture, men det jeg mere vil beskrive er en lille info omkring selskabet. Dette kan du læse her 65 rejser bus.

onsdag den 14. oktober 2009

Busrejser gardasøen

Hej. Hvis der er nogen der er eller vil på en god busrejse til Italien eller nærmere bestemt gardasøen, så har jeg ihvertfald fundet nogle billedere af området, som vil få selv de mest tvivlende til at bestille deres tur straks.

Tag en gang et kig på disse billeder - er det ikke skønt...

Busrejser Gardasøen

tirsdag den 13. oktober 2009

Sørens Busrejser

Hej. Vi har tidligere rest en del (busture), hvor det enten har været feriemål, operature, musikture eller almindelige endagsture. Typsik koster disse jo en del men vi har fundet et firma som faktisk har nogle meget fornuftige priser, og samtidigt har de utroligt mange former for rejser, som nævnt. Det er godt nok ikke verdens største selskab men de har eksisteret gennem mange år og er trods alt et A/S så en vis volume har de da, selvom de ikke er så kendt.

Derfor kan jeg varmt anbefale Sørens Busrejser

mandag den 12. oktober 2009

Busrejser kroatien

Hej. Vi har flere gange været en tur i Kroatien på busrejse og det er virkelig en stor oplevelse. I min tidligere indlæg har jeg skrevet om Egypten, som ikke slår Kroatien, men i Europa gør Kroatien det framragende, hvis man ikke er til alle de turist områder, men vil opleve det lokale liv og charmen ved dette. Endvidere er der super strande og så er det virkelig billigt dernede.

Vi er rejst flere gange med disse på nogle af deres ture.

Busrejser Kroatien

søndag den 11. oktober 2009

Gislev busrejser

Hej. Jeg har rejst flere gange med gislev busrejser på nogle af deres ture. Jeg vil blot sige at jeg synes der hoteller, service mm. er helt perfekt og vi har aldrig oplevet at kommet skuffet hjem.

Derfor kan jeg kun anbefale at man bruger Gislev Busrejser, hvis man gerne vil på en god busrejse. Tit har de også nogle rigtig gode tilbud, hvilket jo selvfølgelig også trækker godt op.

Gislev Busrejser

Rejse til egypt

Hej. Jeg har været i egypten mange gange på ferie og uanset om du er til kulturrundrejser, krydstogtferie, dykkerrejser, badeferie eller storbyweekend, så har Egypten det hele.

Verdens bedste ferieland Egypten er et af verdens mest alsidige rejsemål - her er simpelthen alt: enestående kulturskatte, skønt hav, eksotiske basarer, et farverigt folkeliv, glimrende hoteller, et moderat prisniveau - og ikke mindst: et varmt, tørt og solrigt klima året rundt. I Egypten er der så meget at se, at man kan komme tilbage igen og igen og hver gang opleve noget nyt.Faktisk er mængden af seværdighederne så overvældende, at mange føler,at de får mere ud af deres andet eller tredje besøg. Nilen eller Rødehavet Der er meget stor forskel på det Egypten, man oplever langs Nilen, og det, man oplever ude ved Rødehavet. Badebyen Sharm el Sheikh er et pulserende og moderne turistresort. Her er det sol, vand og sand, koralrevet og ørkenen, der er de dominerende faktorer. Byerne langs Nilen - Luxor, Aswan og Cairo - er "det rigtige Egypten". Her ligger de store templer, de gamle kongegrave og de enorme pyramider - og det er her, man kommer tæt på det farverige folkeliv og den virkeligt eksotiske del af Ægypten. Det opleves bedst fra dækket af et krydstogtskib eller ved et ophold på hotel i Luxor. Men vil du gerne have både sol og kultur, anbefaler jeg en rundrejse eller en kombinationsrejse.

Ægypten er simphelthen et land der skal ses - blot min erfaring.

fredag den 9. oktober 2009

Tog i udlandet

Hej. Hvis du vil vide lidt om hvordan man kommer bedst rundt i udlandet med tog, så se her. Jeg rejser meget med tog når jeg skal på ferie og har derfor en masse erfaring omkring dette.

Jge vil dog starte i det helt enkele som er en lille artikel fra DSB. Men hvis det de skriver holder stik bliver det noget lettere for os danskere at komme rundt i europa med tog.

Tog i udlandet